Sachet Honey For Power

$8.00

Benefits:The most powerful Turkish product to enhance sexual abilityThanks to its plant extracts, it gives extra strength an hour after using it, and with...

SKU:
Availability : In Stock Pre order Out of stock

Frequently Bought Together

Total price:$32.00
Description

Benefits:

The most powerful Turkish product to enhance sexual ability

Thanks to its plant extracts, it gives extra strength an hour after using it, and with its use for 3 months, it gives you lasting strength and extra ability to have intercourse, as well as an increase in sperm.

Its effectiveness and strength in sexual intercourse remains for 24 hours

How to use:

You open the envelope and drink it, drink a cup of hot water immediately afterward, and you can practice after an hour or more

The product in general does not have any negative effects

Diabetics can use it normally.

Its effectiveness and strength in sexual intercourse remains for 24 hours

Size:

12 envelopes

Each sachet contains 10 grams

Caution and warning:

Keep it in a cool place and out of reach of children. Protects from sunlight. Not for use under 18 years of age. It cannot be used for patients with high blood pressure or heart disease before consulting a doctor

The product generally has no negative side effects

Questions and Inquiries:

1- How long is the dose effective?

Answer: 24 hours gives you the same strength

2- Can I increase this time?

Answer: You do not need more than this time because it will remain erect

3- Can I use the mixture with the cream product?

The answer: It is certainly possible, and there is no objection at all

4- Does the mixture have any negative effects or side effects?

The answer: No, never

5- Can I use the mixture on a daily basis?

Answer: Yes, there is no objection. If you want to have intercourse on a daily basis, you can use it without any fear or anxiety

6- Do you have opinions from people who have tried the product?

Answer: Certainly, there are opinions from thousands of our customers who have tried the Turkish cream and mixture product

https://alkaysari.com/honey/

7- Do you sell other products?

Answer: We only sell Tsar products to maintain the quality of our products and brand

8- Do you sell the product to all countries of the world?

Answer: We currently have delivery service to Kuwait, the Emirates, Saudi Arabia, and Lebanon

9- Can a diabetic patient use the mixture?

The answer: Yes, because the dose is only a teaspoon, and it does not affect a diabetic patient

10- Can a blood pressure patient use the mixture?

Answer: He must consult his doctor, because the mixture contains a small percentage of the substance

It is made in Germany, and therefore you should consult your doctor and ask him about the possibility of using this substance, Tadalafil

11- Can a heart patient use the mixture?

Answer: He must consult his doctor

Contents:

Glucose, Syrup, Straine Flower Honey, Mulberry Molases, Pollen, Carob, Oat, Ginger, Lesser Galangal, Cinnamon, Maca, Tadalafil, American ginseng, Nettle, Siberian, Ginkgo Bloba, Panax Ginseng, Pumpkin, Cola Nut, Vanilla Flavor, Royal Jelly.