kaysar honey For Power

$10.00

Benefits: The strongest Turkish product to enhance the physical ability in intercourseThanks to its plant extracts, it gives extra strength after an hour of...

SKU:
Availability : In Stock Pre order Out of stock

Frequently Bought Together

Total price:$34.00
Description

Benefits:

The strongest Turkish product to enhance the physical ability in intercourse
Thanks to its plant extracts, it gives extra strength after an hour of its use, and with its use for 3 months, it gives you lasting strength and extra ability to have sexual intercourse, as well as an increase in sperm.

Gives effectiveness and strength in intercourse for 12 to 18 hours

How To Use:

You must stir it well for two minutes, then take only a teaspoon, two hours after eating, and drink a glass of water immediately after

Gives effectiveness and strength in intercourse for 12 to 18 hours


The product in general has no negative side effects
Diabetics can use it normally.

Size:

180 Grammes 

Questions and Inquiries:

1- How long is the effective dose?

Answer: 12 to 18 hours gives you the same strength

2- Can I increase this time?

Answer: You do not need more than this time because it will remain erect

3- Can I use the mixture with the cream product?

Answer: It is certainly possible, and there is no objection at all

4- Does the mixture have any negative effects or side effects?

The answer: No, never.

5- Can I use the mixture on a daily basis?

Answer: Yes, no objection, if you want to have intercourse on a daily basis, you can use it without any fear or anxiety

6- Do you have opinions of people who have tried the product?

Answer: Certainly, there are opinions from thousands of our customers who have tried the Turkish cream and mixture

7- Do you sell other products?

Answer: We only sell Caesar products to maintain the quality of our products and our brand

8- Do you sell the product to all countries of the world?

Answer: We currently have delivery service to Kuwait, UAE, Saudi Arabia and Lebanon

9- Can a diabetic use the mixture?

Answer: Yes, because the dose is only a teaspoon, and it does not affect the diabetic patient

10- Can a pressure patient use the mixture?

Answer: A doctor should be consulted, because the mixture contains a small percentage of a substance

German industry, and therefore you should consult your doctor and ask him about the possibility of using this substance Tadalafil

11- Can a heart patient use the mixture?

Answer: A doctor should be consulted

Warning:

Keep it in a cool place and out of reach of children. Protects from sunlight. Do not use under 18 years old. It cannot be used by patients with high blood pressure or heart disease.
The product generally has no negative side effects

Contents

Glucose, Syrup, Straine Flower Honey, Mulberry Molases, Pollen, Carob, Oat, Ginger, Lesser Galangal, Cinnamon, Maca, Tadalafil, American ginseng, Nettle, Siberian, Ginkgo Bloba, Panax Ginseng, Pumpkin, Cola Nut, Vanilla Flavor, Royal Jelly.